Matkat/retket

KEVÄTRETKI TEIJON KANSALLISPUISTON LUONTOTALOLLE 25.5.2022

Salon Kuuloyhdistys korvaa toukokuun jäsentapaamisen järjestämällä pitkän talven päätteeksi mahdollisuuden olla ulkona, paistaa makkaraa ja nauttia se kahvin ja mukavan seuran kanssa.

Retkiohjelma

12.00 Lähtö Salon torin retkipysäkiltä

Perillä Metsähallituksen erikoissuunnittelija Laura Lehtonen kertoo kansallispuistosta.

Luontotalon pihalla makkaran paistoa ja kahvia. mahdollisuus kiertää esteetön reitti 0,6 km.

Ilmoittautuminen 20.5. mennessä: riitta.laajasuo@hotmail.com tai

(044) 2854210.

Retken hinta 13€, kerätään matkalla

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PERUTTU

VIIKONLOPPURETKI 27-29.5.2022 KUULOLIITON KOPOLAN KURSSIKESKUKSEEN KUHMOISIIN

Huomioi aika! 27-29.5.2022 on oikein. (Postitetussa jäsentiedotteessa on virheellinen tieto)

Kopolan miljöö keskellä ympäröivää luontoa takaa rauhallisen ja kodinomaisen paikan erilaisille tapahtumille.

Majoituspaikkoja on kaikkiaan 31. Päärakennuksen ruokasaliin mahtuu 30 henkeä. Luentosalissa on tilaa 35 henkilölle. Kokoustiloissa on kiinteä induktiosilmukkajärjestelmä sekä av-varustus. https://www.kuuloliitto.fi/palvelut/kopolan-kurssikeskus/

Salon Kuuloyhdistys järjestää viikonloppuretken (perjantai illallisesta sunnuntai iltapäiväkahviin) Kuuloliiton Kopolan kurssikeskukseen Kuhmoisissa. Kuhmoinen on pieni kunta Pirkanmaalla, Lahden luoteispuolella. Matkaa Salosta 215 km reittiä Salo-Somero Forssa – Hämeenlinna - Padasjoki Kuhmoinen. Ajoaika arviolta kolme tuntia. Mikäli lähtijöitä on riittävästi, voidaan järjestää yhteiskuljetus. Kuljetuksesta erilliskorvaus omakustannushintaan.

Majoitus kahden hengen huoneissa. Osassa huoneista on WC, muissa käytävällä.

Retken hinta 140 €, sisältää täysihoidon, aamupalan, lounaan ja ruokaisan iltapalan. Tulopäivänä tulokahvit ja ruokaisa iltapala.

Vapaaehtoista ohjelmaa. Saunomista, grillausta, muurinpohjalettuja, lenkkeilyä, frisbeegolfrata.

Vuodevaatteista ja pyyhkeistä 15 € lisäkorvaus. Ota omat mukaasi.

Ilmoittautuminen 01.04. mennessä Riitta Laajasuo, e-mail: riitta.laajasuo@hotmail.com tai puh.  (044) 2854210

Maksu 140 € 10.5. mennessä Kuuloyhdistyksen retkitilille

FI 97 5152 0920 0257 51

KESÄPÄIVÄ RANTAPIRTILLÄ

Yhdistyksen perinteinen kesäpäivä on tänä vuonna

perjantaina 15. heinäkuuta.

Yhteiskuljetus lähtee Salon torin retkipysäkiltä klo 11.30.

Paluukuljetus lähtee klo 15.

Rantapirtillä nautitaan kesästä, toistemme seurasta, saunomisesta, uimisesta, kahvista ja makkarasta.

Ilmoittautuminen 10.7. mennessä Riitta Laajasuolle

e-mail: riitta.laajasuo@hotmail.com

puh: (044)2854210

Kuljetuksen hinta 5 € (meno-paluu) maksetaan käteisellä Rantapirtillä.